Habitat 2018

And that’s a wrap!

Onze eerste publieke spreekbeurt zit er op (zweet zweet), en Habitat Festival 2018 mag het geweten hebben!

 

 

Naar jaarlijkse gewoonte was het aan Alma 3 te Leuven al muziek, kunst, talks & workshops wat de klok sloeg, en kon iedereen genieten van een milieuvriendelijke frisse pint dankzij de herbruikbare wisselbekers.

 


Gelukkig maar, want het was weer een onwaarschijnlijk hete zomerdag!
En ‘shakeskes placeren’ onder de muzikale begeleiding van Brokers of Kromestar bracht niet meteen de nodige verkoeling :-)

 

 

Ook de hersenen draaiden op volle toeren, mede door de verschillende kunstinstallaties die over het hele terrein verspreid waren.

 

 

 

Iets frisser was het dan wel weer in ‘praattent’ De Serre - what’s in a name - waar we samen met Senne (Veld aan de Overkant) en Hendrik (Fluens)  onze kaarten op tafel legden en uitgebreid ons verhaal deden over wie we zijn, wat we doen, en wat ons drijft om ‘overvloed’ in onze wereld tegen te gaan.

Hierbij werden we kunstig begeleid (lees: in het gareel gehouden) door Zoë van MijnLeuven, die ons al eerder via BAAS de nodige duwtjes gaf in het ondernemerschap.

 

BAAS talk MijnLeuven Overvloed

 

De laatste zweetdruppeltjes lieten we opdrogen onder de bomen aan ons eigen kraampje, omringd door tweedehands kledij, helende kristallen, zelfgemaakte organische zeepjes (!!), en een maak-je-eigen-pin stand van Bazart.

 

 

 

Habitat. Je komt er alles tegen.

Of zoals de organisatoren het zelf zeggen:
🎧 topnotch DJ's 🎧 
🎨 kunst in een originele setting 🎨
💬 inspirerende talks 💬
🍻 verfrissende pintjes 🍻 
🍲 yummy food 🍲
en hééééél veel zon ☀ 
We kunnen het niet beter verwoorden.

 

 

Video door Bob Meert
Foto's door Packmatters, Jonas Reubens en Melvin Podolski

← Vorige Post Volgende Post →Laat hier je opmerkingen achter!